Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Κέντρο Πρόληψης ΟΡΑΜΑ με το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Πέλλας

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας νομού Πέλλας ΟΡΑΜΑ, είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που λειτουργεί στο νομό Πέλλας από το 2001 και όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν. Φιλοσοφία του Κέντρου : "Η πρόληψη των εξαρτήσεων βασίζεται στην αυτογνωσία, στην καλή επικοινωνία, στην σύναψη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, στην αποδοχή της διαφορετικότητας, στη συνεργασία, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης". Το κέντρο παρέχει ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες που παρουσιάζουν κάποια συναισθηματική δυσκολία ή προβλήματα συμπεριφοράς. 
Πληροφορίες για το Κέντρο και τις δράσεις του :
Το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Πέλλας ήρθαν σε επαφή με το κέντρο και προέκυψε αυτή η ομιλία - συζήτηση με θέμα τα όρια στην παιδική ηλικία. 
Ομιλήτρια ήταν η ψυχολόγος Σοφία Συρομάχου και 
πολύ την ευχαριστούμε για όλα όσα συζήτησε μαζί μας 
και τις λύσεις που πρότεινε σε θέματα που απασχολούν πολλούς γονείς. 
Η συνάντηση έγινε στο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Πέλλας, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρα 5.00μμ. και
 συμμετείχαν όλες οι νηπιαγωγοί των σχολικών μονάδων προσχολικής αγωγής της Πέλλας. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλές μητέρες νηπίων και από τα δύο σχολεία και η επιτυχημένη συνάντηση υποσχεθήκαμε ότι θα συνεχιστεί με τη νέα σχολική χρονιά.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεισμός! Σεισμός! Μην σε πιάνει, όμως, πανικός!

 Τις προηγούμενες ημέρες στην τάξη μας, ασχοληθήκαμε με το γεωλογικό φαινόμενο του σεισμού. Τι γνωρίζουμε για τον σεισμό; Το ιστόγραμμα δείχ...